[email protected] 0889/722 813 0883/310 777

назад

ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС В КРАСНО СЕЛО
София, 1000

"Prestige Building" представя на вашето внимание!
ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС В РАЙОН КРАСНО СЕЛО

ЛОКАЦИЯ:
Комплекс с апартаменти в Красно село е ситуиран в югозападната част на София, близо до една от основните пътни артерии в града - булевард „Цар Борис III” и непосредствено до едни от най-добре развитите квартали Лагера, Славия и Красно село.
Теренът е разположен зад поредица сгради, намиращи се на локалното платно на булевард „Цар Борис III”, което го превръща в тиха и спокойна жилищна зона.
От гледна точка на избор на имот, районът е един от най-предпочитаните в столицата, поради добре развитата пътна и обществена инфраструктура, съществуващите зелени площи и паркови пространства и панорамния изглед към Витоша.
Локацията е изключително комуникативна с осигурен бърз достъп както до централната и административна част на града, така и до Южен парк и Южната тангента на Околoвръстен път.
В района са изградени реновирани пешеходни маршрути и велоалеи, а на метри от затворения комплекс в Красно село се намират няколко спирки от мрежата на градския транспорт, както и новостроящата се метростанция Красно село.
 
АКЦЕНТИ:
Затвореният комплекс съчетава уединението на собствения дом в осигурена едновременно зелена и социално комуникативна среда.
Разположен върху терен от 27 644 m2, комплексът се състои от 14 сгради, помещаващи общо 556 жилищни и 10 търговски обекта с обща надземна разгъната застроена площ малко над 58 000 m2.
Предвидени обширни паркови пространства, озеленяване, алейна мрежа и детски площадки с площ над 20 000 m2, без достъп за автомобили.
В подземния паркинг на две нива с достъп от всички жилищни входове се разполагат 38 бр. подземни гаражи, 699 бр. подземни паркоместа, складове, както и 642 бр. подземни велопаркоместа предвидени за общо ползване.
Осигурени са два входа към подземните нива, съответно от локалното платно на бул. „Цар Борис III” от юг и от ул. „Хайдушка поляна“ от север. Комуникативни апартаменти до метростанция Красно село.
В общото планово решение парковата среда е обособена на две зони – геометрично оформена и пейзажна. И при двете алейната мрежа и растителността са основен структуроопределящ и формиращ пространството елемент.
При първата са обособени основните пешеходни комуникации, площадни пространства, площадки и кътове за отдих. Подходът от югозапад прераства в изявено по площ пространство – площад със сух фонтан, клоцове с дървесна растителност и кътове за сядане.
Втората е решена като „лесо-зона“, като с помощта на дървесната растителност се обособяват кътове за игри и отдих. Търсен е по-свободен пейзажен рисунък при композиране на растителността и същевременно хармонизиране с останалата част на парковата територия.
Проектът предвижда изграждане на две детски площадки. Едната от тях е основна и се намира в северната централна част на имота. Състои се от две ясно обособени подзони за игра - за деца от 0 до 3 и от 3 до 12 години. Втората е в т.нар. „лесо-зона“ и е за деца на възраст от 3 до 12 години.
Основна цел на проекта е създаване на модерна среда за обитаване, в която жителите на комплекса да намерят уют и спокойствие сред изобилие от багри и текстури на парковата среда.
 
ТЕХНОЛОГИЯ:
КОНСТРУКЦИЯ:
Kонструкцията на сградите в комплекса е монолитна, смесена стоманобетонова конструкция. Външните и вътрешните преградни неносещи стени се изграждат от тухлена зидария с тухли Wienerberger Porotherm.
ФАСАДИ:
Фасадите на сградите са решени с окачена вентилируема фасадна система с облицовка от клинкерни плочи, врачански варовик, зидария от клинкерни тухли тип brick и топлоизолация от каменна вата. Окачените вентилируеми фасади се отличават с високо техническо качество, като разделянето на топлоизолация и защита от атмосферни влияния осигурява фасада с голяма надеждност по отношение на продължителността на експлоатация и ниските разходи за поддръжка.
ПОКРИВИ:
Тринадесет от сградите са решени с плосък покрив, а една от тях - със скатен (шедов) покрив с остъкляване. Предвижда се изпълнение на покривен изолационен пакет от пароизолация, топлоизолация и хидроизолация.
ДОГРАМА:
Дограмата е алуминиева, с прекъснат термомост, на фирма Schueco, остъклена с двоен стъклопакет с външно специално енергийно стъкло, като цвета на профила е съобразен с визията на фасадата, а оста на отваряемост с функционалното предназначение на изградените помещения.
АСАНСЬОРИ:
Всички жилищни входове са оборудвани с високотехнологични електрически асансьори на водещата марка Schindler (или еквивалент) без машинно помещение, с оптимална скорост на движение съобразена с етажността на съответната сграда. Размерите на кабината на всеки асансьор са  в съответствие с изискванията за достъпна среда, включително за хората с увреждания.
ВХОДНО ФОАЙЕ И СТЪЛБИЩА:
Общите пространства са решени съгласно индивидуален интериорен проект, съобразен с облика и стила на комплекса.
АПАРТАМЕНТИ:
Степен на завършеност на помещенията в апартаментите:
Стени и тавани - гипсова мазилка Baumit
Подово покритие - циментова замазка
Входна блиндирана врата с индивидуален дизайн на марката Solid
За всяко от жилищата е предвидено складово помещение в самото жилище и/или извън него – в подземните етажи на сградата.
ОТОПЛИТЕЛНА ИНСТАЛАЦИЯ:
За всяка сграда са разработени отделни централни отоплителни инсталации с топлоносител вода от ТЕЦ. Разпределителните тръбни мрежи са от усилени полипропиленови тръби, топлоизолирани, монтирани по таваните на сутерена. Вертикалните щрангове захранват колекторни табла с топломери, в коридорите на етажите. От тях с топлоизолирани, полиетиленови тръби в пода ще се захранват разпределителните табла в апартаментите. Хоризонталната разводка от таблата до отоплителните тела е с полиетиленови тръби с алуминиева вложка Ф16/2, положени в гофриран шлаух в подовата замазка.
КЛИМАТИЗАЦИЯ:
Във всеки апартамент е предвидено място за поставяне на външно климатично тяло за мулти сплит системата.
ВИК ИНСТАЛАЦИЯ:
Инсталацията за студена, топла и циркулационна вода за вертикалната и разпределителна мрежа е от полипропиленови Stabi тръби. Инсталацията за топла вода положена в стените на санитарните помещения е от полипропиленови тръби PN20, а тази за студена вода от полипропиленови тръби PN16. Канализационната инсталация в санитарните помещения е от PР Master 3 безшумни канализационни тръби и фитинги произведени от Пайплайф Австрия. Безшумната канализационна система на MASTER 3 е представена от тръби с оптимално изградена трислойна структура от полипропилен(PP), която изпълнява всички изисквания на стандартите за комфортна и тиха среда при модерните жилищни.
СИЛОВА ИНСТАЛАЦИЯ:
Осветителната инсталация се изпълнява с кабел тип ПВВМ 3х1,5 мм2, скрит под мазилката. Предвидени са контакти за общо ползване, които се захранват с кабел ПВВМ 3х2,5 мм2, а по тези за по-големите консуматори с кабел ПВВМ 3х4 мм2.
СТРУКТУРНА КАБЕЛНА СИСТЕМА:
Окабеляването на компютърната мрежа се осъществява радиално от сградния телекомуникационен шкаф до всяка апартаментна слаботокова кутия с по 1 бр. оптичен кабел и с 1 бр. FTP cat.6a. В апартаментите телефонната и компютърна инсталация се изпълнява с 2 бр. FTP cat.6a кабел завършващ с конектори RJ45 cat.6a, изтеглен в гофрирани тръби Ø16мм скрити под мазилката.
ЗВЪНЧЕВО-ДОМОФОННА ИНСТАЛАЦИЯ:
Предвидена е домофонна инсталация за жилищната част на сградите.
Във всеки апартамент се монтира видеодомофон комбиниран със звънец и бутон за управление на електрическата брава на входната врата на сградата.
ДОСТЪПНА СРЕДА:   
Сградите в комплекса са разработени в съответствие с изискването на чл.169, ал.4 ЗУТ и Наредба № 4 от 1 юли 2009 г. за проектиране, изпълнение и поддържане на строежите в съответствие с изискванията за достъпна среда за населението, включително за хората с увреждания. Елементите за достъпна среда от двора са свързани с елементите за достъпна среда в сградата за всички нива. Вертикалната комуникация в сградата и подземния паркинг се осъществява посредством асансьори. Нивелацията на площадката, достъпът до улиците, подходите и входовете към сградата са решени по начин, който осигурява достъпни маршрути за хора с увреждания, без да възникне нужда от допълнителни съоръжения или оборудване (стълби, рампи, подвижни платформи и др.)

ЦЕНИ НА АПАРТАМЕНТИ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
Вариант I
10% от цената на апaртамента (авансово плащане) – при подписване на предварителен договор
90% от цената на апaртамента (финално плащане) – при подписване на Нотариален акт
Цена: от 1 500€ до 2 000€ с включен ДДС
 
Вариант II
30% от цената на апaртамента (авансово плащане) – при подписване на предварителен договор   
70% от цената на апaртамента (финално плащане) – при подписване на Нотариален акт
Цена: от 1 350€ до 1 850€ с включен ДДС
 
Вариант III
50% от цената на апaртамента (авансово плащане) – при подписване на предварителен договор
50% от цената на апaртамента (финално плащане) – при подписване на Нотариален акт
Цена: от 1 250€ до 1 750€ с включен ДДС
 
Вариант IV
70% от цената на апaртамента (авансово плащане) – при подписване на предварителен договор
30% от цената на апaртамента (финално плащане) – при подписване на Нотариален акт
Цена: от 1 150€ до 1 650€ с включен ДДС 
 
За повече информация и огледи:
0883344445
0889722813
Продажба
Код на обявата: 10110
Разположение: Красно село
Име Етаж Тип Площ Цена Статус
СГРАДА А, ОФИС 1 1 офис 88.89(67.8) м2 € 120002Свободен
СГРАДА А, ОФИС 2 1 офис 77.61(77.61) м2 € 104774Свободен
СГРАДА А, ОФИС 3 1 офис 123.32(93.3) м2 € 165132Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 1 2 Двустаен 95.75(93.3) м2 € 119688Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 2 2 Тристаен 161.49(118.7) м2 € 201863Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 3 2 Двустаен 84.12(62.8) м2 € 105150Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 4 3 Двустаен 92.93(69.2) м2 € 116163Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 5 3 Тристаен 143.57(105.8) м2 € 179463Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 6 3 Тристаен 147.58(108.2) м2 € 184475Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 7 3 Двустаен 81.04(60.5) м2 € 101300Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 8 4 Двустаен 88.23(65.7) м2 € 110288Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 10 4 Тристаен 140.22(102.8) м2 € 175275Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 11 4 Двустаен 77.69(58.0) м2 € 97113Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 12 5 Двустаен 94.01(70.0) м2 € 117513Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 13 5 Тристаен 144.52(106.5) м2 € 180650Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 14 5 Тристаен 151.54(111.1) м2 € 189425Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 15 5 Двустаен 83.32(62.2) м2 € 104150Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 16 6 Двустаен 94.01(70.0) м2 € 117513Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 17 6 Тристаен 144.52(106.5) м2 € 180650Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 18 6 Тристаен 151.54(111.1) м2 € 189425Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 19 6 Двустаен 83.32(62.2) м2 € 104150Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 20 7 Двустаен 94.01(70.0) м2 € 0Резервиран
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 21 7 Тристаен 144.52(106.5) м2 € 180650Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 22 7 Тристаен 151.54(111.1) м2 € 189425Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 23 7 Двустаен 83.32(62.2) м2 € 0Резервиран
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 24 8 Двустаен 94.01(70.0) м2 € 0Резервиран
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 25 8 Тристаен 144.52(106.5) м2 € 0Резервиран
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 26 8 Тристаен 151.54(111.1) м2 € 189425Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 27 8 Двустаен 83.32(62.2) м2 € 104150Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 30 9 Тристаен 151.54(111.1) м2 € 189425Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 31 9 Двустаен 83.32(62.2) м2 € 104150Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 32 10 Двустаен 94.01(70.0) м2 € 0Резервиран
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 33 10 Тристаен 144.52(106.5) м2 € 0Резервиран
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 35 10 Двустаен 83.32(62.2) м2 € 0Резервиран
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 37 11 Тристаен 151.54(111.1) м2 € 204579Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 38 11 Двустаен 83.32(62.2) м2 € 112482Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 39 12 Тристаен 147.06(109.5) м2 € 201309Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 40 12 Тристаен 151.54(111.1) м2 € 204579Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 41 12 Двустаен 83.53(62.2) м2 € 112766Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 42 13 Тристаен 147.06(109.5) м2 € 0Резервиран
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 43 13 Тристаен 140.22(102.8) м2 € 203319Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 44 13 Двустаен 77.89(58.0) м2 € 112941Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 45 14 Тристаен 147.06(109.5) м2 € 215751Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 46 14 Тристаен 140.22(102.8) м2 € 203319Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 47 14 Двустаен 77,89(58,0) м2 € 112941Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 48 15 Четиристаен 312,16(203,6) м2 € 515064Свободен
СГРАДА А, АПАРТАМЕНТ 49 16 Четиристаен 270,62(203,6) м2 € 446523Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ А1 1 Двустаен 90.9(73.4) м2 € 110822Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ Б3 1 Двустаен 90.9(73.4) м2 € 108110Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ А4 2 Тристаен 121.48(96.3) м2 € 151850Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ А5 2 Двустаен 79.24(62.3) м2 € 99050Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ А6 2 Двустаен 79.98(63.4) м2 € 99975Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ Б4 2 Двустаен 79.98(63.4) м2 € 99975Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ Б6 2 Тристаен 121.48(96.3) м2 € 151850Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ А7 3 Тристаен 121.48(96.3) м2 € 151850Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ А9 3 Двустаен 79.98(63.4) м2 € 99975Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ Б7 3 Двустаен 79.98(63.4) м2 € 99975Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ Б9 3 Тристаен 121.48(96.3) м2 € 151850Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ А10 4 Тристаен 121.48(96.3) м2 € 151850Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ Б12 4 Тристаен 121.48(96.3) м2 € 151850Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ А13 5 Тристаен 121.48(96.3) м2 € 151850Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ А16 6 Тристаен 121.48(96.3) м2 € 151850Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ Б18 6 Тристаен 121.48(96.3) м2 € 151850Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ А19 7 Тристаен 121.48(96.3) м2 € 151850Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ Б21 7 Тристаен 121.48(96.3) м2 € 151850Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ А22 8 Двустаен 148.42(71.3) м2 € 171709Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ А23 8 Двустаен 103.05(68.3) м2 € 149423Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ Б22 8 Двустаен 103.46(68.3) м2 € 150017Свободен
СГРАДА Б, АПАРТАМЕНТ Б23 8 Двустаен 118.84(71.3) м2 € 172318Свободен
СГРАДА В, АПАРТАМЕНТ А1 1 Двустаен 90.61(73.4) м2 € 110033Свободен
СГРАДА В, АПАРТАМЕНТ Б3 1 Двустаен 90.61(73.4) м2 € 107777Свободен
СГРАДА В, АПАРТАМЕНТ А4 2 Тристаен 121.07(96.3) м2 € 151338Свободен
СГРАДА В, АПАРТАМЕНТ Б4 2 Двустаен 79.7(63.4) м2 € 0Резервиран
СГРАДА В, АПАРТАМЕНТ Б6 2 Тристаен 121.07(96.3) м2 € 151338Свободен
СГРАДА В, АПАРТАМЕНТ А7 3 Тристаен 121.07(96.3) м2 € 151338Свободен
СГРАДА В, АПАРТАМЕНТ Б9 3 Тристаен 121.07(96.3) м2 € 151338Свободен
СГРАДА В, АПАРТАМЕНТ Б12 4 Тристаен 121.07(96.3) м2 € 151338Свободен
СГРАДА В, АПАРТАМЕНТ Б15 5 Тристаен 121.07(96.3) м2 € 0Продаден
СГРАДА В, АПАРТАМЕНТ Б18 6 Тристаен 121.07(96.3) м2 € 0Резервиран
СГРАДА В, АПАРТАМЕНТ А19 7 Тристаен 121.07(96.3) м2 € 151338Свободен
СГРАДА В, АПАРТАМЕНТ А22 8 Двустаен 118.45(71.3) м2 € 171753Свободен
СГРАДА В, АПАРТАМЕНТ Б23 8 Двустаен 118.45(71.3) м2 € 171753Свободен
СГРАДА Г, АПАРТАМЕНТ А1 1 Двустаен 92.3(73.4) м2 € 112984Свободен
СГРАДА Г, АПАРТАМЕНТ Б5 2 Тристаен 154.29(95.7) м2 € 192863Свободен
СГРАДА Г, АПАРТАМЕНТ A7 3 Тристаен 123.76(96.3) м2 € 154700Свободен
СГРАДА Г, АПАРТАМЕНТ Б8 3 Тристаен 127.23(99.0) м2 € 159038Свободен
СГРАДА Г, АПАРТАМЕНТ А10 4 Тристаен 123.76(96.3) м2 € 0Продаден
СГРАДА Г, АПАРТАМЕНТ Б11 4 Тристаен 127.23(99.0) м2 € 159038Свободен
СГРАДА Г, АПАРТАМЕНТ А13 5 Тристаен 123.76(96.3) м2 € 154700Свободен
СГРАДА Г, АПАРТАМЕНТ А16 6 Тристаен 123.76(96.3) м2 € 154700Свободен
СГРАДА Г, АПАРТАМЕНТ А19 7 Тристаен 123.76(96.3) м2 € 154700Свободен
СГРАДА Г, АПАРТАМЕНТ Б20 7 Тристаен 127.23(99.0) м2 € 159038Свободен
СГРАДА Г, АПАРТАМЕНТ А22 8 Двустаен 120.75(71.3) м2 € 175088Свободен
СГРАДА Г, АПАРТАМЕНТ А23 8 Двустаен 105.12(68.3) м2 € 152424Свободен
СГРАДА Г, АПАРТАМЕНТ Б21 8 Двустаен 105.12(68.3) м2 € 152424Свободен
СГРАДА Г, АПАРТАМЕНТ Б22 8 Двустаен 120.91(71.3) м2 € 175320Свободен

Допълнителна информация

Попълвайки полетата ще се свържем с Вас възможно най-скоро за допълнителна информация и помощ.

Име и Фамилия* Имейл* Телефон*
Съобщение*
Изпрати

Подобни обяви

Предлагаме Ви неангажиращи предложения.
Заповядайте и се запознайте детайлно с предложенията ни!.

Продажба € 0

МОДЕРЕН ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС В КВ. КРЪСТОВА ВАДА

София, 1000
Номер 10089

Продажба € 0

ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС В Ж.К. ОВЧА КУПЕЛ

София, 1000
Номер 10109

Продажба € 0

КОМПЛЕКС “ФЛОРЕНЦИЯ” В Ж.К. ЛЮЛИН 6

София, 1000
Номер 235

Продажба € 0

ЖИЛИЩНА СГРАДА В Ж.К. МАЛИНОВА ДОЛИНА

София, 1000
Номер 10145

Продажба € 0

Апартаменти за продажба в луксозна сграда

София, 1000
Номер 03412

Продажба € 0

ЖИЛИЩНА СГРАДА В КВ. ОВЧА КУПЕЛ ДО НБУ

София, 1000
Номер 10092

Контакти

Адрес:ул. Цар Асен 98
1000 София,
България
Адрес:ул. Ромен Ролан 16
6400 Димитровград,
България

Къде се намираме

Форма за запитване

Име и Фамилия* Имейл* Телефон 
Съобщение* Изпрати съобщение
Този сайт използва бисквитки, за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му, автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация