[email protected] 0889/722 813 0883/310 777

назад

ЖИЛИЩНА СГРАДА В КВ. КРАСНА ПОЛЯНА
София, 1000

"Prestige Building" представя на вашето внимание!
 
ЖИЛИЩНА СГРАДА В КВ. КРАСНА ПОЛЯНА
 
Местоположение: 
Сградата се намира в югозападната част на София, на границата между три квартала - Лагера, Овча купел и Красна поляна, в новоизграждащ се нов емблематичен жилищен квартал.
Административният адрес на е на бул. Никола Мушанов, но сградата е разположена на 50 м отстояние от булварада и предлага на бъдещите си обитатели тишината и спокойстието на малка улица и в същото време бърз достъп до всяка точка на столицата, чрез директен излаз на главна пътна артерия.
Изключително атрактивна локация на 6 минути от център, на 6 минути от Околовръстно шосе, на 2 минути от МЕТРОСТАНЦИЯ, училище, детска градина, градски транспорт, перфектна инфраструктура, канал и не на последно място - с прекрасна гледка към Витоша планина.                                                   
Сградата се намира точно срещу бъдещия нов квартал на София - ''Галакси'', който ще се изгради на площ от 200 дка., което в краткосрочен план ще вдигне цените в района с минимум 30-40 %. Квартала ще е с ритейл център, разположен точно фронтално срещу сградата, в който ще са позиционирани Кауфланд, Практикер и Технополис, а в дълбочина ще е разположен жилищен квартал с офиси, хотел и детска градина с обща застроена площ от 700 000 м2. 
  • В близост до училища и детски градини –ДГ №196 Шарл Перо, ДГ №126 Тинтява, ДГ №187 Жар птица. В близост до учебни заведения – 92 ОУ ”Димитър Талев”, 28 СОУ Алеко Константинов и ПГ по битова и електротранспортна техника. 
  • В близост до Метростанция Овча Купел, Метростанция Красно село, трамваи 4, 11, 22 и автобуси 11, 60 и 83. 
  • В близост до болница МБАЛ Надежда,  пазар ,,Росица“, Стадион Септември, западен Парк, парк Св. Св. Петър и Павел, Красимир Симеонов – конна база „Хан Аспарух“, картинг Красна Поляна
За сградата:
Сградата приема палитрата от богатите, земни цветове на Corten стоманата, съчетани с традиционното за нас, щедро фасадно озеленяване и триизмерна геометрия в абстрактна вплитаща се форма. Вълнообразните триизмерни панели от стомана Corten, създават ефект на тъкан по фасадата на десететажната жилищна сграда, независимо от какъв ъгъл я наблюдаваш.
Характеристиките на стоманата Corten са уважавани от най-значимите архитекти по света, както заради нейната здравина и устойчивост, така и заради специфичния й променящ се цвят. Този материал, представлява неръждаема стомана, обработена и обогатена с мед, хром, никел и фосфор, които осигуряват окисляване - оксиден филм, наречен патина, който намалява скоростта на атака на корозивните агенти, присъстващи в околната среда, защитава детайла, практически без да променя механичните му характеристики и като образуваната патина, реално прави стоманата вечна, предпазвайки я от корозия, която същност имитира.
Архитектурните детайли от стоманата Corten, представят разнообразие от структури и връзки, които омагьосват не само с очевидния конструктивен фактор, но също така чрез естетическа стойност на този проект, който чрез своя по същество урбанистичен подход, нестандартно се вплита с природата. Всичко това е съчетано, с неизменното за нашите сгради - безапелационно качество на вложените материали.

Изпълнение:
В сградата ще откриете едно наистина екологично строителство, с грижа за утрешния ден. Една симбиоза - еклектика от най-доброто, създадено от човека в миналото, вдъхновено от второто чудо на света - "Висящите градини на Семирамида" във Вавилон и съвременни функционални решения, в услуга на днешния динамичен градски човек.
Вертикални градини към всяка тераса -  с капково напояване и умно управление. Тук ние се стремим буквално да озеленим фасадите, които ще превърнем в една вертикална, вечно-зелена градина, с контролиран растеж, без нужда от специални градинарски грижи - поддържана чрез автоматични,  водоспестяващи поливни системи.
Градините се изпълняват с вечнозелени, широколистни и иглолистни растения, което създава целогодишна зелена среда за собствениците. Вечно-зелените градини и цялостното озеленяване на комплекса филтрират въздуха, поглъщат вредните емисии и защитават от слънчева радиация и градски шум. Покривна градина придава допълнителен зелен облик на сградата и допринася за нейната цветна еко-естетика. Следвайки световните тенденции за екологично строителство, ние Ви предоставяме един истински зелен оазис в сърцето на столицата. Тази зелена феерия, в градска среда, ще Ви обгърне в уникална красота, спокойствие, чист въздух и витална енергия, защото нашата сграда е жива, тя диша заедно с Вас!

Функционалност на разпределенията и достъпен лукс.
В проекта откривате функционалност на апартаментите, без аналог на пазара на имотите в гр. София. Всеки квадратен метър, който закупувате, може да бъде използван рационално. Ние Ви предлагаме реална жилищна площ – достатъчно просторни стаи във всички апартаменти, дори в тези с най-малка площ, разпределени по начин, който Ви позволява да усвоите площта на жилището си на 100 % и да я използвате с желаното от Вас предназначение.

Общи части само 10%, архитектурно  постижение, което граничи с невероятното за жилищния пазар, такъв какъвто го познаваме - досега !
Твърдим, че нашите сгради са проектирани така, че процентът на общите части е абсолютният минимум, който би могъл да бъде постигнат.​
Чертежите на жилищните разпределения показват СВЕТЛА ПЛОЩ на помещенията, а не застроена площ! Подходът ни към нашите клиенти е прям, ние Ви показваме реалната използваема площ на всяко помещение, без да Ви заблуждаваме за размера му, като по този начин Вие можете да предвидите с точност желаното обзавеждане на имота Ви.
Изключително светли жилища. Светла височина от 2,65 м. на помещенията и 3,30 м. на последен етаж. Ние не пестим материали! Френски прозорци, 5-камерна дограма, троен стъклопакет от най-високо европейско качество.
Направили сме всичко това, защото желаем да Ви построим истински комфортно жилище, не огромни коридори и тераси, заемащи половината площ на апартамента Ви и оскъпяване в общи части. Жилище означава място, на което прекарвате живота си, където събирате семейство и приятели в просторната си дневна, където си почивате в комфортната си спалня, а стига да пожелаете, децата или гостите Ви ще имат своя функционална стая, а защо не и две? И всичко това, изпълнено с луксозни материали и на достъпна цена!                                                        

Общи технически параметри на сградата:

Конструкция:монолитна стоманобетонна;

Външни и преградни стени:зидария керамична тухла Porotherm Winerberger, топлоизолация -10 см каменна вата;

Фасада:Облицовка с НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА CORTEN, постоянно самореновираща се фасада, променяща си цвета през годините. Висока устойчивост на атмосферни влияния, този тип стоманена сплав е разработен, за да елиминира необходимостта от боядисване и реновиране на сградата през годините. В допълнение към премахването на необходимостта от защитно покритие от боя и други подобни обработки, кортеновата стомана също има по-голяма механична якост от тази на обикновените конструкционни стомани; силиконова мазилка - най-висок клас.

Дограма:5-камерена PVC немска, с троен, подсилен шумоизолационен стъклопакет, слънцезащитно покритие - 4 сезона, флоат, ниско емисионно Ка стъкло, топъл дистанционер;

Входни врати:блиндирани, с касова брава, външна, пожароустойчива;

Стени и тавани:машинно-гипсова мазилка;
Завишена шумоизолация на преградните стени между отделните апартаменти;

Под:с допълнителна шумоизолация под плаваща замазка;
Балкони: първокачествен мразоустойчив гранитогрес, полиуретанова хидроизолация и 3D панели от CORTEN ;

Общи части:настилки – гранитогрес/гранит; парапети – по проект; стени и тавани – латекс;

Асансьори:висок клас, просторни, с осигурен достъп на хора с увреждания;

ВиК инсталации:водопровод – изпълнен с полипропиленови, шумопоглъщащи тръби, до тапа;

Канализация: – изпълнена със специализирани  PVC тръби, до точка;

Ел.инсталация:изцяло изградена с монтирани прекъсвачи, ключове, контакти, монтирано апартаментно табло;

Слаботокови инсталации: изградено окабеляване за кабелна телевизия, интернет и звънчева и домофонна инсталация;

Отоплителна инсталация: изградена сградна газова инсталация; инсталирани изводи за монтаж на климатици и монтирана кутия за климатик;

Вертикална планировка:
изградена, съгласно утвърден проект за паркоустройство и благоустройство с богато озеленяване;
Обезопасен подземен и надземен паркинг/гаражи, включително и за велосипеди.
Множество зарядни станции за електрически автомобили.
Автоматична пожароизвестяваща и пожарогасяща инстилация със собствен резервоар и помпена станция.
Феерия от вечнозелени растения и богато ФАСАДНО озеленяване.
Детска площадка.
Детска градина.
Кулинария и Bar and Grill.
Офис на ЕКОНТ и EASYPAY
Аптека.
Осигурен удобен, самостоятелен достъп за хора с увреждания ЗА ЦЯЛАТА СГРАДА.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ И СФОРМИРАНЕ НА ЦЕНА:
 
Вариант I (преференциална цена с отстъпка за начин на плащане)
40% от цената – при подписване на предварителен договор
15% от цената-на кота 0
10% от цената - при достигане на плоча
30 % от цената - Акт 14
5% от цената  –  Акт 16
 
Вариант II - (+6% над цената по Вариант I)
35% от цената – при подписване на предварителен договор
60% от цената - Акт 14
5% от цената –  Акт 16 
 
За информация:
0889 72 28 13
0889 90 90 79
Продажба
Код на обявата: 10125
Име Етаж Тип Площ Цена Статус
AПАРТАМЕНТ 1А (ЮЗ/СИ) 1 Двустаен 56,27(50,9) м2 € 72588Свободен
МАГАЗИН 2 1 Магазин 228,84(204,2) м2 € 319232Свободен
МАГАЗИН 4 1 Магазин 316,58(282,5) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 2A (Ю/СЗ) 2 Тристаен 93,86(83,9) м2 € 122005Свободен
AПАРТАМЕНТ 3А (И/СИ) 2 Двустаен 72,04(64,55) м2 € 99762Свободен
AПАРТАМЕНТ 4А (ЮИ) 2 Четиристаен 124,54(111,25) м2 € 173733Свободен
AПАРТАМЕНТ 2Б (ЮЗ) 2 Четиристаен 115,79(103,65) м2 € 161527Свободен
AПАРТАМЕНТ 4Б (ЮЗ) 2 Тристаен 112,51(100,4) м2 € 156951Свободен
AПАРТАМЕНТ 5Б (Ю) 2 Четиристаен 123,14(109,65) м2 € 171780Свободен
AПАРТАМЕНТ 6Б (ЮИ) 2 Тристаен 90,40(80,5) м2 € 125606Свободен
AПАРТАМЕНТ 7Б (З) 2 Тристаен 99,51(89,3) м2 € 138318Свободен
AПАРТАМЕНТ 8А (ЮЗ/СЗ) 3 Тристаен 94,11(84,15) м2 € 122330Свободен
AПАРТАМЕНТ 10А (ЮИ) 3 Четиристаен 124,82(111,25) м2 € 174110Свободен
АПАРТАМЕНТ 11А (ЮИ) 3 Тристаен 102,42(91,00) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 12А (З) 3 Тристаен 96,93(86,8) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 8Б (З/СИ) 3 Тристаен 96,34(86,15) м2 € 125242Свободен
AПАРТАМЕНТ 9Б (ЮЗ) 3 Четиристаен 116,03(103,65) м2 € 161861Свободен
AПАРТАМЕНТ 11Б (ЮЗ) 3 Тристаен 112,75(100,4) м2 € 157300Свободен
AПАРТАМЕНТ 12Б (Ю) 3 Четиристаен 123,41(109,65) м2 € 172157Свободен
AПАРТАМЕНТ 14Б (З) 3 Тристаен 99,72(89,3) м2 € 138611Свободен
AПАРТАМЕНТ 15А (ЮИ) 4 Четиристаен 124,82(111,25) м2 € 174110Свободен
AПАРТАМЕНТ 16А (ЮИ) 4 Тристаен 102,42(91,00) м2 € 142876Свободен
AПАРТАМЕНТ 17А 4 Тристаен 96,93 м2 € 134737Свободен
AПАРТАМЕНТ 15Б (З/СИ) 4 Тристаен 96,34(86,15) м2 € 125242Свободен
AПАРТАМЕНТ 16Б (ЮЗ) 4 Четиристаен 116,03(103,65) м2 € 161861Свободен
AПАРТАМЕНТ 18Б (ЮЗ) 4 Тристаен 112,75(100,4) м2 € 157300Свободен
АПАРТАМЕНТ 19Б (Ю) 4 Четиристаен 123,41(109,65) м2 € 172157Свободен
AПАРТАМЕНТ 21Б (З) 4 Тристаен 99,72(89,3) м2 € 0Продаден
AПАРТАМЕНТ 18А (ЮЗ/СЗ) 5 Тристаен 94,10 (84,15) м2 € 122330Свободен
AПАРТАМЕНТ 19А (И/СИ) 5 Двустаен 72,18(64,55) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 20А (ЮИ) 5 Четиристаен 124,82(111,25) м2 € 174110Свободен
AПАРТАМЕНТ 21А (ЮИ) 5 Тристаен 102,42(91,00) м2 € 142876Свободен
AПАРТАМЕНТ 22А (З) 5 Тристаен 93,93(83,8) м2 € 134737Свободен
AПАРТАМЕНТ 22Б (З/СИ) 5 Тристаен 96,34(86,15) м2 € 125242Свободен
AПАРТАМЕНТ 23Б (ЮЗ) 5 Четиристаен 116,03(103,65) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 24Б (ЮЗ) 5 Двустаен 71,54(63,7) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 26Б (Ю) 5 Четиристаен 123,41(109,65) м2 € 172156Свободен
AПАРТАМЕНТ 27Б (ЮИ) 5 Тристаен 90,60(80,50) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 28Б (З) 5 Тристаен 99,72(89,3) м2 € 138610Свободен
AПАРТАМЕНТ 29Б (З/СИ) 6 Тристаен 96,34(86,15) м2 € 125242Свободен
AПАРТАМЕНТ 35A (ЮЗ/СЗ) 8 Тристаен 94,11(84,15) м2 € 122330Свободен
AПАРТАМЕНТ 36A (И/СИ) 8 Двустаен 72,18(64,55) м2 € 100691Свободен
AПАРТАМЕНТ 37A (ЮИ) 8 Четиристаен 124,82(111,25) м2 € 174124Свободен
AПАРТАМЕНТ 38A (ЮИ) 8 Тристаен 102,42(91,00) м2 € 142876Свободен
AПАРТАМЕНТ 39A (З) 8 Тристаен 96,93(86,8) м2 € 134733Свободен
AПАРТАМЕНТ 43Б (З/СИ) 8 Тристаен 96,34(86,15) м2 € 125242Свободен
AПАРТАМЕНТ 44Б (ЮЗ) 8 Четиристаен 116,03(103,65) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 45Б (ЮЗ) 8 Двустаен 71,54(63,7) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 46Б (ЮЗ) 8 Тристаен 112,75(100,4) м2 € 129674Резервиран
AПАРТАМЕНТ 47Б (Ю) 8 Четиристаен 123,41(109,65) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 48Б (ЮИ) 8 Тристаен 90,55(80,45) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 49Б (З) 8 Тристаен 99,72(89,3) м2 € 138610Свободен
AПАРТАМЕНТ 40А (ЮЗ/СЗ) 9 Мезонет 92,91(82,35) м2 € 145266Свободен
АПАРТАМЕНТ 41А (И/СИ) 9 Двустаен 74,79(59,1) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 42А (ЮИ) 9 Тристаен 94,30(84,07) м2 € 145130Свободен
AПАРТАМЕНТ 43А (ЮИ) 9 Двустаен 81,37(72,3) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 44А (З) 9 Тристаен 96,70(86,6) м2 € 135394Свободен
AПАРТАМЕНТ 50Б (З/СИ) 9 Тристаен 90,13(80,6) м2 € 123478Свободен
AПАРТАМЕНТ 51Б (ЮЗ) 9 Тристаен 91,03(81,4) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 52Б (ЮЗ) 9 Двустаен 59,08(52,6) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 53Б (ЮЗ) 9 Тристаен 111.45(100,8) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 54Б (Ю) 9 Тристаен 119.36(109,3) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 55Б (ЮИ) 9 Двустаен 73,41(65,3) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 56Б (З) 9 Тристаен 99,62(89,3) м2 € 139468Свободен
AПАРТАМЕНТ 46А (ЮИ/З) 9 Четиристаен 131,58(118,0) м2 € 0Резервиран
AПАРТАМЕНТ 57Б (ЮЗ) 10 Тристаен 155,91(139,6) м2 € 241660Свободен
AПАРТАМЕНТ 58Б (Ю) 10 Многостаен 132,21(118,0) м2 € 204910Свободен
AПАРТАМЕНТ 59Б (ЮИ/З) 10 Четиристаен 135,38(121,4) м2 € 0Резервиран
ПАРКОМЯСТО НП7 0 Паркомясто 10,00 м2 € 0Резервиран
ПАРКОМЯСТО НП8 0 Паркомясто 13,40 м2 € 0Продаден
ПАРКОМЯСТО НП9 0 Паркомясто 13,40 м2 € 13500Свободен
ПАРКОМЯСТО НП10 0 Паркомясто 13,40 м2 € 13500Свободен
ПАРКОМЯСТО НП11 0 Паркомясто 15,45 м2 € 13500Свободен
ПАРКОМЯСТО НП12 0 Паркомясто 15,45 м2 € 13500Свободен
ПАРКОМЯСТО НП14 0 Паркомясто 15,45 м2 € 0Резервиран
ПАРКОМЯСТО НП15 0 Паркомясто 15,45 м2 € 13500Свободен
ПАРКОМЯСТО НП16 0 Паркомясто 15,45 м2 € 13500Свободен
ПАРКОМЯСТО НП17 0 Паркомясто 15,45 м2 € 0Свободен
ПАРКОМЯСТО НП18 0 Паркомясто 15,45 м2 € 13500Свободен
ПАРКОМЯСТО НП19 0 Паркомясто 15,45 м2 € 0Свободен
ПАРКОМЯСТО НП20 0 Паркомясто 15,45 м2 € 13500Свободен
ПАРКОМЯСТО НП21 0 Паркомясто 12,50 м2 € 0Продаден
ПАРКОМЯСТО НП27 0 Паркомясто 12,50 м2 € 0Резервиран
ПАРКОМЯСТО НП28 0 Паркомясто 12,50 м2 € 0Резервиран
ПАРКОМЯСТО НП29 0 Паркомясто 12,50 м2 € 0Резервиран
ПАРКОМЯСТО НП30 0 Паркомясто 18,20 м2 € 14500Свободен
ПАРКОМЯСТО НП31 0 Паркомясто 12,50 м2 € 0Резервиран
ПАРКОМЯСТО НП32 0 Паркомясто 12,50 м2 € 13500Резервиран
ПАРКОМЯСТО НП33 0 Паркомясто 12,50 м2 € 13500Свободен
ГАРАЖ ПП1 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 0Резервиран
ГАРАЖ ПП2 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 0Резервиран
ГАРАЖ ПП3 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 19314Свободен
ГАРАЖ ПП4 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 0Резервиран
ГАРАЖ ПП5-6 -1 Гараж 34,32(12,25) м2 € 27285Свободен
ГАРАЖ ПП7-8 -1 Гараж 34,32(12,25) м2 € 27285Свободен
ГАРАЖ ПП9-10 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 27285Свободен
ГАРАЖ ПП11-12 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 27285Свободен
ГАРАЖ ПП13-14 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 27285Свободен
ГАРАЖ ПП15 -1 Гараж 49,02(17,5) м2 € 0Резервиран
ГАРАЖ ПП16-17 -1 Гараж 36,99(13,2) м2 € 27285Свободен
ГАРАЖ ПП30 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 0Резервиран
ГАРАЖ ПП31 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 0Резервиран
ГАРАЖ ПП36 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 19314Свободен
ГАРАЖ ПП37 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 19314Свободен
ГАРАЖ ПП38 -1 Гараж 50,45(18,0) м2 € 0Резервиран
ГАРАЖ ПП39 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 19314Свободен
ГАРАЖ ПП40 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 19314Свободен
ГАРАЖ ПП41-42 -1 Гараж 38,39(13,7) м2 € 0Резервиран
ГАРАЖ ПП43-44 -1 Гараж 39,13(13,97) м2 € 0Резервиран
ГАРАЖ ПП45-46 -1 Гараж 39,13(13,97) м2 € 28157Свободен
ГАРАЖ ПП47-48 -1 Гараж 39,13(13,97) м2 € 28157Свободен
ГАРАЖ ПП49-50 -1 Гараж 38,39(13,7) м2 € 27820Свободен
ГАРАЖ ПП51-52 -1 Гараж 38,39(13,7) м2 € 27820Свободен
ГАРАЖ ПП53-54 -1 Гараж 38,39(13,7) м2 € 27820Свободен
ГАРАЖ ПП55-56 -1 Гараж 38,39(13,7) м2 € 27820Свободен
ГАРАЖ ПП57-58 -1 Гараж 38,39(13,7) м2 € 27820Свободен
ГАРАЖ ПП59-60 -1 Гараж 38,39(13,7) м2 € 27820Свободен
ГАРАЖ ПП61-62 -1 Гараж 38,39(13,7) м2 € 27820Свободен
ГАРАЖ ПП63 -1 Гараж 50,45(18,0) м2 € 24610Свободен
ГАРАЖ ПП64 -1 Гараж 37,48(13,38) м2 € 19318Свободен
ГАРАЖ ПП65 -1 Гараж 35,52(12,68) м2 € 0Резервиран
ГАРАЖ ПП74-75 -1 Гараж 37,48(13,38) м2 € 27285Свободен
ГАРАЖ ПП76-77 -1 Гараж 37,48(13,38) м2 € 27285Свободен
ГАРАЖ ПП78 -1 Гараж 35,88(12,8) м2 € 19786Свободен
ГАРАЖ ПП79 -1 Гараж 35,88(12,8) м2 € 19786Свободен
ГАРАЖ ПП80 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 19314Свободен
ГАРАЖ ПП81 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 0Резервиран
ГАРАЖ ПП82 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 19314Свободен
ГАРАЖ ПП83 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 19314Свободен
ГАРАЖ ПП84 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 19314Свободен
ГАРАЖ ПП85 -1 Гараж 35,02(22.52) м2 € 19314Свободен
ГАРАЖ ПП86 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 19314Свободен
ГАРАЖ ПП87 -1 Гараж 35,02(12,5) м2 € 19314Свободен

Допълнителна информация

Попълвайки полетата ще се свържем с Вас възможно най-скоро за допълнителна информация и помощ.

Име и Фамилия* Имейл* Телефон*
Съобщение*
Изпрати

Подобни обяви

Предлагаме Ви неангажиращи предложения.
Заповядайте и се запознайте детайлно с предложенията ни!.

Продажба € 0

КОМПЛЕКС “ФЛОРЕНЦИЯ” В Ж.К. ЛЮЛИН 6 с акт 14

София, 1000
Номер 235

Продажба € 0

ЖИЛИЩНА И ОФИС СГРАДА В М. ОВЧА КУПЕЛ С АКТ 14 - БЕЗ КОМИСИОННА

София, 1000
Номер 10154

Продажба € 0

ЗАТВОРЕН ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС В Ж.К. СЕРДИКА С АКТ 15

София, 1000
Номер 442

Продажба € 0

нова жилищна сграда в гр.София ,кв.Малинова долина

София, 1000
Номер 2109

Продажба € 0

Новострояща се сграда в кв. Малинова долина - БЕЗ КОМИСИОННА!

София, 1000
Номер 2156

Продажба € 0

ЗАТВОРЕН ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС RASPBERRY PARK В КВ. МАЛИНОВА ДОЛИНА

София, 1000
Номер 10079

Контакти

Адрес:ул. Цар Асен 98
1000 София,
България
Адрес:ул. Ромен Ролан 16
6400 Димитровград,
България

Къде се намираме

Форма за запитване

Име и Фамилия* Имейл* Телефон 
Съобщение* Изпрати съобщение
Този сайт използва бисквитки, за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му, автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация