[email protected] 0889/722 813 0883/310 777

За нас

Защо да изберете “Престиж Билдинг”?

“Престиж Билдинг” е основана през 2004г., доказала се през годините компания за покупко-продажба на недвижими имоти и строителен инвеститор. Желаете да инвестирате в имот?, заповядайте при нас.

Ние в “Престиж Билдинг” , се отнасяме към вашите желания, все едно си купуваме собствен дом. За нас е важно коректното, вежливото и професионално отношение, към клиентите ни. Ние не търсим кратки срокове или бързи сделки, напротив – нашата основна цел е да разширяваме бизнеса си, благодарение на задоволството на клиентите ни. За да постигнем това, ние работим само с доказани инвеститори и юристи. Ние не само продаваме имоти, нашата цел е да откриваме имоти и удобства за нашите клиенти. Независимо, дали е къща или апартамент, в планината или на морето, ние търсим имоти с потенциален характер и чар.

Ако вече сте решили да закупувате, ние ще насочим нашите проучвания в конкретната местност. Ако пък търсите, нещо различно и необичайно, ние ще организираме мащабната си мрежа от партньори и сътрудници. Можем дори да Ви помогнем, ако желаете да стройте, като Ви свържем с доказани архитекти и строители. Ние осъзнаваме, че да закупиш имот в чужда страна, може да бъде доста притеснително, затова не караме клиентите си да взимат прибързани решения. Ние сме заедно с вас във всяка една стъпка, както директно, така и препоръчвайки Ви професионалисти и експерти. За да Ви помогнем, да придобиете по-добра представа за България и многообразието и, можем да организираме пътуването Ви из тази прекрасна страна. Моля уведомете ни, какво предпочитате и как можем да сме Ви от полза. Или просто заповядайте за чаша чай в нашия офис в София или Димитровград.

Кои сме ние?

Мария Чилева

“Престиж Билдинг” от 2004г. е динамична компания, работеща с следните сфери: Политиката на “Престиж Билдинг” е да се разчита на добре сработен екип от професионалисти с индивидуален подход, към всеки клиент. Нашият екип е енергичен, съставен от млади, професионално обучени и амбициозни хора, които с готовност предлагат на клиентите ни, подробен, насочен и представителен маркетингов анализ, за да отговорят на техните желания и нужди.

Нашите клиенти могат да разчитат на професионални услуги, с гладки и безпроблемни сделки.
Компанията ни дава, не само съвети на клиентите си, но и чрез професионални консултации, насочва решенията им през целия важен процес на закупуване на имот.

Кармен Мраморенска

Какво предлагаме?

Да закупиш имот в България е лесно и забавно. “Престиж Билдинг” с опит в продажбата и строителството е динамична компания специализирана в продажбата на вили, апартаменти, имоти за инвестиция, парцели и земи. Проверете в нашата информационна база, за да отворите имота, който търсите и се подгответе за приятно пътуване из България за няколко дни. Ще Ви дадем възможност, да разгледате нашите имоти от сайта, докато трае обиколката, затова ви казваме, че ще бъде лесно и забавно.

Накратко, какво можем да направим за Вас?

  1. Да потърсим имот, чрез нашия каталог
  2. Свържете се с нас и ще Ви посрещнем на летището и ще Ви заведем на обиколка за да видите имотите, които Ви интересуват.
  3. Изберете новата си имотна инвестиция, преговаряме за цената и сроковете.
  4. Ще направи предварителен договор и ще заплатите капаро
  5. Ако имотът е земя, ще открием фирма, за да може да закупите земя на ваше име. Ние можем да организираме всяка стъпка от този процес.
  6. Осъществяване на правни проверки на имота, сроковете, задълженията и т.н. Нашият доказан адвокат, ще уреди цялата документация за Вас.
  7. Финална сделка ( прехвърляне пред нотариус ) , прехвърляне на сумата и собствеността.
  8. Ставате собственик на имота
  9. Това е всичко! И не забравяйте, отново да се обърнете към нас и да споделите на приятелите си за нашите услуги.

За клиентите си осигуряваме:

Създадохме този уебсайт, за да Ви помогнем и да получите подробна информация за имотите, които предлагаме. Можете да разгледате сайта и да изберете онези имоти, които Ви харесват или да ни изпратите информация с предпочитанията си и ние ще ви посъветваме, кой е най-добрият избор.

Обиколки за огледи:

Ние организираме пътуването до избраните от вас имоти с удобни коли и Ви даваме съвети за най-добрия избор. Ще ви дадем професионална консултация за позитивите и неудобствата от избрания от Вас имот.

Създаване на фирма и счетоводни услуги.
Според Българското законодателство, чужденци могат да закупят земя само на името на българска фирма, където можете да бъдете единствен собственик или съдружник. Създаването на такава фирма отнема от 10 до 15 дни.
Нашият счетоводител, ще се погрижи за документацията на фирмата, подаване на годишна данъчна декларация, плащане на такси и данъци и всичко останало.

Закупуване на имот:

След като направите своят избор, ние ще организираме преговори, ще подготвим предварителен договор и ще направим пълна проверка на имота. Да закупиш имот в България отнема около 1 месец. Можем да Ви спестим време и пари, като приключим сделката, когато на вас Ви е удобно.

Строителство и реконструкция:

Ако си представяте домът на мечтите си като новопостроена вила, проектиране от Вас самите, можете да закупите парче земя и ние ще Ви осигурим строително-монтажни услуги, като започнем с идеята за вашият дом-мечта, проектирането, визуализацията му, извършване на строително-монтажните дейности и приключвайки с връчването на ключа от новия Ви дом. Също така, организираме всякакви реконструкции и довършителни дейности.

Стопанисване на имота:

Можем също така, да отдаваме имота Ви под наем, за да получавате месечен или годишен наем от своята инвестиция. Наемната вноска, зависи от вида на имота Ви, неговото местоположение и състояние, от това дали е близо до море, град или курорт. Това също трябва да се има в предвид при покупката на имот.

Можем да Ви помогнем с:

Нашите сертификати:

Контакти

Адрес:ул. Цар Асен 98
1000 София,
България
Адрес:ул. Ромен Ролан 16
6400 Димитровград,
България

Къде се намираме

Форма за запитване

Име и Фамилия* Имейл* Телефон 
Съобщение* Изпрати съобщение
Този сайт използва бисквитки, за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му, автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация